mandag den 28. maj 2012

sorryyy.

fuck jeg er dårlig til det med at blogge. og jeg undskylder 1000 gange. virkelig. men jeg tror at jeg stopper min blog for 3 gang nu hahah.. mangler inspiration lige nu. Jeg er fuldkommen flad ingen penge på kontoen. Jeg vil hellere longboarde, være sammen med vennerne osv en at blogge fordi jeg synes der er så mange andre ting der fylder i mit liv ligenu.

 Men jeg har en instagram som jeg bruger (ret ofte selvom jeg ikke ligger billeder ind hver dag) håber i vil kigge forbi den : toowickedtooyoungog så har jeg en formspring jeg lige har lavet: MiaMMS
-
tag et kig forbi!

formspring og instagram er mere noget for mig da jeg synes det er nemmere og hurtigere at bruge:) og så er jeg måske heller ikke den helt store blogger eller hvad man nu kan sige;). Good dag til alle! (ps. vil måske stadig sætte nogle ting op på bloggen så helt død går den ikke)

2 kommentarer:

 1. Hejsa! Ved ikke om du læser dette, men det er da et forsøg vær!? Syntes din blog er fed, så ærgligt du stopper - men det er jo dit eget valg :) Hvis det lyster, så kan du tage et smut forbi min blog og måske endda blive fast læser! Det ville være skønt!
  Xoxo Katrine

  teenbloggen.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Virkelig fin blog du har! Jeg tilmeldt mig som fast læser og tænkte på om vi kunne følges?

  Knus!
  www.clara-petersen.blogspot.dk

  SvarSlet